24. February 2018

Vi køber alle slags biler ring 52799922 for uforpligtende tilbud.

Skrotpræmie.

skrotbildanmark 1

 Vi udbetaler højeste skrotpræmie !!

Billig bil på nettet

Der er mange hjemmesider, hvor man kan finde nogle rigtig gode Brugte biler. Oftest har man renoveret bil der er blevet købt for skrotpræmie. Hvis man godt kan lide hvad man ser, er der ikke andet for end at man må kontakte den person. Som har smidt annoncen op. Det værste der kan ske er, at man kan få et afslag og så er det ellers bare videre i teksten. Det er ikke noget man skal blive ked af det over: Hvis man ikke lige får den brugte bil som man havde sat næsen op efter. Der er mange flere at vælge imellem, når det kommer til Brugte biler. Og det er bare med at fortsætte søgningen. Man skal nok finde noget, som både passer til ens smag og budget. Hvis man ikke gør det, er det fordi man har et forkert synspunkt hvad man har råd til. Det er som sagt et stort marked, og man kan sagtens finde noget som falder i ens smag. Man kan søge på lige de modeller man leder efter: Og det gør internettet så meget bedre, når det handler om at finde de biler man godt kunne tænke sig.
Skrotpræmie

Penge for skrot

Har man ikke brug for at finde et nyt køretøj, men derimod behov for at komme af med en som ikke kan mere. Så er det på tide man kontakter en ophugger, og ikke bare overlader køretøjet til naturen. Der er penge at hente for en ophugger giver høje priser for skrotbiler og, det er ikke godt for naturen, at lade sådan nogle Skrotbiler stå ude i naturen. De giftige væsker skal helst ikke ned i jorden, da en ophugger kan skaffe det af vejen på en lidt mere sofistikeret måde.

 

Når det kommer til skrotbil, handler det om hvor mange funktionelle dele der stadig er på bilen. Hvis man ikke har brug for dem, kan man eventuelt lade ophuggeren få dem, i mod betaling i form af en større Skrotpræmie.

Jo større Skrotpræmie bil man får, jo bedre en bil kan man købe for de penge. Så nogle gange kan man være heldig, og nogle gange er man ikke. Det kommer også an på hvilke Skrotbiler, man bringer til bordet når det kommer til skrotpræmie.

www.skrotbil.info

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag kl. 10.00-19.00
Tirsdag kl. 10.00-19.00
Onsdag kl. 10.00-19.00
Torsdag kl. 10.00-19.00
Fredag kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-19.00
Søndag kl. 10.00-19.00

KONTAKT OS


Telefon: 52 79 99 22 E-mail: kontakt@skrotbil.info

NUMMERPLADEOPERATØR

Vi samarbejder med Skat. Vi er godkendte nummerpladeoperatører og kan derfor selv afmelde skrotbilen med det samme.