Sådan gør du

Sådan gør du

GetImage

Vi sørger for det hele mens du venter

Vi tager os af alt det praktiske vedr. udbetaling af din skrotpræmie for din gamle bil. Vi afmelder din gamle bil hos SKAT, samt sørger for at bilens nummerplader gives retur.

Vi kræver at se registreringsattest før vi kan udbetale skrotpræmie for din skrotbil. Vores mål er, at det skal være så nemt og smertefrit for dig som muligt, at få udbetalt din skrotpræmie. Vi er vant til glade og tilfredse kunder, og du vil sætte pris på at vide, at du handler med et ansvarligt firma.

Vi køber alle slags biler, uanset stand, ofte køber vi biler ubeset. Vores erfarne medarbejdere kan give dig en pris med det samme i telefonen, og kan samtidig aftale alt det praktiske med dig.

Afhentning af skrotbiler, brugte, gamle og  nyere biler

Vi afhenter naturligvis din gamle bil til den aftalte tid. Vi ved fra erfaring hvor meget det betyder for vores kunder, at kunne få afhentet hvor det passer kunden, samt bekvemmeligheden af at få pengene i hånden kontant med det samme. Vi afhenter skrotbiler og brugte gamle biler på hele Sjælland og vi udbetaler med det samme og giver det højeste skrotpræmie.

Miljørigtig skrotning af din bil

Oftest kan det bedre betale sig at skrotte bilen fremfor at sælge bilen. Al gældende lov og miljømæssige regler bliver naturligvis overholdt ved ophugning af skrotbilen. Selve demonteringen af skrotbilen, samt aftapningen af alle skadelige væsker foretages på en ansvarlig og lovmæssig korrekt måde.

scene on a scrap heap

Skrot din bil nu »